Tevékenységek

Célunk hogy partnereink, vásárlóink részére folyamatos jóminőségű szolgáltatást és igényes, jól használható eszközöket tudjunk nyújtani.

Kereskedelem

Villanyszerelési anyagok kis- és nagy kereskedelme

A nemzetközi vásárokon folyamatosan keressük azokat a partnereket beszállítókat, melyek innovatív, minőségi termékeket tudnak biztosítani partnereink részére. Ezenkívül hosszú ideje már jelen vagyunk kiskereskedelmi egységünkkel a piacon. Segítve ezzel saját napi anyagbeszerzésünket, és minden olyan kollégákat, és vásárlónak, akinek nincsen ideje hosszan válogatni böngészni az interneten. Hozzánk betérve minőségi árukészlettel találkozik, mind online mind  belvárosi bemutató termünkben.

Biztonság

Villamos biztonsági felülvizsgálatok

Villamos biztonsági felülvizsgálat vagy akár első vizsgálat. Gépi mérés, jegyzőkönyv készítés és hibajavítás. Gyengeáramú felülvizsgáló, erősáramú felülvizsgáló. EBF, VVF, ÉVF, ATEX, RB, EX felülvizsgálat és Tűzvédelmi felülvizsgálat. Továbbá még napelemes rendszerek bemerése és felülvizsgálata. Jelenleg Magyarországon a fenti biztonsági vizsgálatok kötelezőek, előírtak adok helyeken. Ezzel a szolgáltatás portfolióval teljesen le lehet fedni ma Magyaroroszágon az erős és gyengeáramú villamos biztonságot. Ezáltal a tervezéstől a mérési validáláson át az engedélyeztetésen keresztül tudjuk segíteni partnerinknek. Így egy villamos kivietelzési projekt az elejétől a végéig összefogható egy kézben tartható, ellenőrizhető és ezáltal költséghatékony.

Kivitelezések

Szerünk újat és jót és használhatót alkotni, minőségi alapanyagokból több mint 2 évtizedes tapasztalattal.

Az erős és gyengeáramú tervezések és kivitelezések a legrégebb óta portfoliónkba szereplő  tevékenységek. Fontosnak tarjuk hogy közösen a megrendelővel együtt alakuljon ki a ház lakás vagy akár iroda elektromos rendszere. Így a tervező, a kivitelező és a majdani felhasználó is hozzá tudja tenni azt az értéket amitől a kivitelezések végeztével egy élhető rendszere alakul ki. Ez az alkotás folyamata fontos számunkra tapasztalatinkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a megrendelő élhető, használhatót, stílusos megoldásokat kapjon. Legyen az letisztult vagy extravagáns, egyszerű  vagy akár okosotthon.

KArbantartás

Időszakos és folyamatos karbantartások

Cégük partnereiknek több féle karbantartási szolgáltatást nyújt. Keretszerződéseink az első jegyzőkönyvtől, a napi karbantartáson át, az időszakos karbantartásokon keresztül több féle szolgáltatás nyújt országszerte. Akár 7/24  gyorsszolgálatot is partner cégeinek segítségével.  Elektromos karbantartási szerződés keretében akár gyors 12-24 órán belül cserealkatrészek cseredarabok beszerzése is megoldott a rendkívül sokszínű kereskedelmi partnerek segítségével. Nálunk nincsen olyan hiba amit nem tudunk kezelni. A lehető legtöbb alkalommal akár több megoldást is kidolgozunk a hibára reagálva megrendelőin maximális elégedetségére.

További szolgáltatások

A gyengeáramú rendszerek esetében is fontos a rendszeres és időszakos karbantartás, ezen szolgáltatásunkkal biztosítsuk a rendszer hosszútávú működést.

Villamos műszeres mérés, és a helyszíni vizsgálat. Ezek alapján minősítjük a villamos berendezéseket, hogy megfelelnek -e az érvényben lévő érintésvédelmi szabványoknak. 

A villámvédelmi felülvizsgálatot az Országos Tűzvédelmi Szabályzat írja elő – 54/2014 (XII.5.) BM rendelet. A villámhárítót az építésük idején érvényes szabvány alapján kell felülvizsgálni. Műszeres mérés segítségével.

Bármilyen épületről is legyen szó, a gyengeáram és az ezen alapuló berendezések napjainkban már alapkövetelménynek számítanak. Elengedhetlek az épületautomatizálás, biztonságtechnika és modern gépész technika miatt.

Az erős áramú karbantartásoka legtöbb esetben időszakos karbantartások hogy egy rendszer életét élettartamát meg tudjuk növelni úgy hogy mind a befektetőnek az üzemeltetőnek és a használónak is ez a hasznára váljon. 

A felülvizsgálat célja a különböző robbanásveszélyes gyújtóforrások kizárása. Ez olyan szemrevételezéses, részletes felülvizsgálat, amely a robbanás biztos gyártmányok helyszíni szakszerű és szabványos szerelését igazolja.

Ezt az időszakos szabványossági vizsgálatot az OTSZ írja elő ezért tűzvédelmi felülvizsgálatnak is nevezik. Az ellenőrzés szemrevételezésből, műszeres vizsgálatból és minősítő irat készítéséből áll.

A napelemes rendszerek érintésvédelmi felülvizsgálata az érintésvédelmi felülvizsgálatra kötelezett berendezések műszeres vizsgálatát, mérési eredmények elemzését, kiértékelését. A feltárt hibák és a hiányosságok kijavítására tett javaslatokat tartalmazza.

Villamos kivitelezéseink során általában átfogó megoldásokat kell nyújtani partnereinknek felmerülő igényekre problémáira. Melyet a legtöbb esetben pontos tervezés előz meg.

Mára a villanyszerelés egy speciális ága lett az épület automatizálás, melyet a legtöbben intelligens megoldásoknak ismernek. Partnereinknek igény felmérést követően segítjük, tervezzük ezen rendszereket. 

Több nagy márkát hoztunk el hazánkba, annak érdekében, hogy szélesítsük partnereink részér azon lehetőségeket melyekből válogatni tudnak egy építés vagy lakberendezés során.

Fontosnak tartjuk hogy, saját beszerzéseink mellett más villanyszerelőknek is segítséget nyújtunk. Ezenkívül otthoni hobbi szerelők munkáját is megkönnyítsük.

Ebben a szakmában is mára specializálódott területek vannak. Egy gyorsszolgálatnak, egy karbantartónak, egy felújító csapatnak is más eszközrendszere van. Nálunk mindent megtalál. Kérjen segítséget, és mi segítünk villanyszerelési problémáján.

Minden esetben ha idő engedi, és lehetőség van rá, akkor minden műveletet, még egy hibaelhárítást is megtervezünk. Ugyan így egy új házat, lakás, egy új rendszert is. Mint ahogy a biztonsági berendezéskét, Fi reléket, kismegszakítókat és a kábel méretezéseket is. Így lesz jól működő, használható, ésszerű és költséghatékony.