Rólunk

Fényt viszünk otthonába, biztonságosan, igényesen, stílusosan

RÓLUNK

Az ősember, bár félte, mégis vágyta a villámlást, mely számára a fényt, a robbanást, a tüzet, a meleget, ám legkevésbé az elektromosságot jelentette. Nem úgy Nikola Teslának, aki a XIX. század végén már e természeti jelenséget megzabolázva használta fel az égi erők biztosította energiát, feszültséget az erős- és gyengeáram elterjesztésével. Egyre több eszköz vált elérhetővé az egyen- illetve váltóáramnak köszönhetően. Napjainkra nagyot változott a világ az elektromosság területén is. A KEPTEINVILL KFT alapítóinak fejében éppen ez adta az ötletet, hogy meglévő szakértelmüket, gyakorlati tapasztalatukat felhasználva, 2007-ben létrehozzák vállalkozásukat. Továbbra is megtartották az egyéni, úgynevezett háztartási, valamint kisebb üzleti partnereiket, ám célul tűzték ki a multinacionális cégek kiszolgálását is. Ez olyannyira jól sikerült, hogy ma már nemzetközi gyorséttermi láncok éppúgy megtalálható a klienseik között, mint üzemanyagtöltő hálózatok vagy éppen irodaházak üzemeltetői.

Folyamatosan fejlődünk

Szolgáltatási köreik időről-időre történő bővülése, szakszerű és pontos kivitelezéseik, megbízható üzemeltetéseik, felügyeleteiknek köszönhetően a gazdasági élet legkülönbözőbb területeiről kerülnek ki megrendelőik.

Segítünk beszerezni

Mindeközben nem feledkeztek meg azon kuncsaftjaikról sem, akik szeretik maguk javítani a háztartásban felmerülő problémáikat illetve azon szakemberek kis- és nagykereskedelmi kiszolgálását is vállalják, akik szeretik kezükbe venni, személyesen megnézni a beszerzendő anyagokat, eszközöket. Mindez a Budapest VI. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 49/B alatti üzletükben érhető tetten. Akik számára a személyes jelenlét már nem elengedhetetlen feltétele a vásárlásnak, azok a www.csillar.eu honlapon is megtalálhatja, megrendelheti a szükséges villamossági, elektronikai felszereléseket.

A legtöbb felhasználó számára azonban egy a fontos: amennyiben üzemeltetni kívánja adott elektronikai eszközeit, hálózatait, azt biztonságban, megbízhatóan tehesse a nap bármely pillanatában. Természetesen ez más szintet jelent egy családi házban és megint mást egy nemzetközi gyorséttermi lánc épületében. A szolgáltatás színvonalában azonban nem lehet különbség!

 

Segítünk ötletét megvalósítani

KEPTENVILL KFT éppen ezt a megbízhatóságot, szakszerűséget garantálja partnereinek a tervezés, a hatósági engedélyek beszerzése, időszaki felülvizsgálatok, a kivitelezés és az üzembiztos felügyeletén keresztül az egész országban!

Küldetésünk

Szeretünk mindig valami újat csinálni, szeretünk dolgokat alkotni. Lakások házak villamos tervezését, kivitelezését. Szeretünk jót, csinálni minőségű alapanyagokból. Szeretjük a szép belsőterek, letisztult eszközhasználatot. Jót, jó minőségben.

Az alkotás folyamata, a tervezés, villanyszerelés fontos számunkra, szeretjük a munkánkat. Tapasztalatinkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a megrendelőink élhető, használhatót, stílusos megoldásokat kapjon termékportfólinkból. Szebbé kényelmesebbé téve a mindennapokat modern lámpáinkkal, kapcsolóinkkal, dizájnos világító berendezéseinkkel, okos otthon kiegészítőinkel, érzékelőőinkkel.

Szeretjük hogy a villanyszerelés, erős- és gyegeármú karbantartás vagy akár a mérési jegyzőkönyv készítés nap mint nap új kihívás, új helyszín új lehetőség, nem csak papírmunka az íróasztal mögött. Folyamatosan gondolkodunk hogy hogyan lehet jobb vagy hogyan lehet szebb vagy használhatóbb amit tervezünk és amit kivitelezünk.

Tevékenységeink

értékesítés

Ez elmúlt években több nemzetközi márkát sikerült behozunk a régióba. Nemcsak a végfelhasználóknak nyújtva ezzel minőségi termékeket hanem üzleti partnereinknek is.

biztonság

Nagy lépést tettünk annak érdekében, hogy komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek. Villamos Biztonsági Felülvizsgálói képesítéseket szerzett

Kivitelezés

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus. llamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Karbantartás

Lorem ipsum dolor amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.llamcorper mattis, pulvinar dapibus.