Lépj velünk kapcsolatba

Felkeltettük érdeklődésed szolgáltatásaink iránt? Megtetszett, amit láttál, olvastál? Kérdésed lenne az érintésvédelemről vagy a villanyszerelésről? Írj nekünk, kérdezz tőlünk, az alábbi elérhetőségeken vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, az sem baj ha nem tudod leírni, mond el egyszerűen telefonon, kérj visszahívást.

Telefon

+3620 266 95 37

Email

keptenvill1@gmail.com

Címünk

1215 Budapest, Ív utca 37

Kérdezzen...

Kérdezzen, vagy kérjen ajánlatot szolgáltatásinkról. Könnyen gyorsan kérdezhet legyen az akár egyszerű vagy, akár komplex feladat, legyen szó villanyszerelésről villamos biztonságról, tervezésről, érintésvédelemről. Ha önnek szimpatikusabb, akkor kérjen egy visszahívást tőlünk. Kollégánk amint tudja felkeresi önt.

Az első lépés mindig az hogy megértsük a problémát. Egy kérdés nem tart semeddig, nem kerül nagy erőfeszítésbe, ezért kérdezzen bizalommal kivitelezésről, villamos berendezések, mérők ügyintézéséről. Több bízza az évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáinkra.  tudjuk felesleges kérdés nincs, ne legyenek kétségei  munkánkról, bízunk felgyülemlett tudásunkban. 

    Üzenet tárgya (Kötelező)